Hugs å registrere deg på Min Idrett!

Skrevet av: ALL, publisert 28.09.2015

I løpet av hausten må alle medlemmer i Valle IL registrere seg på Min Idrett.

Min Idrett er idretten sitt medlemsregister, som alle medlemmer i idrettslag over heile landet nå tek i bruk. Min Idrett er din personlege portal til idrettsystema, der du kan få oversikt over og endre eigne opplysningar, melde på og betale for lisens, kurs og konkurransar for deg sjølv og for dine familiemedlemmar.

I og med at Min Idrett er personleg, inneber det at alle må registrere seg, også barn. Du kan derimot knyte til familiemedlemmer til ein profil, og med det til dømes betale for alle i familien samla.

Etter at du har registrert deg vil du frå 2016 få tilsendt faktura for kontingenten til Valle IL direkte gjennom systemet med påminning på e-post.

EG VIL REGISTRERE MEG I MIN IDRETT