Medlemskontigent Valle IL

Skrevet av: Anne Liv Lidtveit, publisert 06.01.2018

Alle aktivitetar i regi av Valle IL krev betalt medlemskontingent.

Alle medlemmar må registrere seg på MIN IDRETT, ein medlemsdatabase for alle idrettslag og foreninger.

Følg denne linken til Min Idrett.

For 2018 er medlemskontingenten auka til kr. 200,-.

Alle må vere registrerte på Min Idrett, vaksne og barn. Medlemskontingenten blir fakturert gjennom Min Idrett ved starten av kvart kalenderår.

Bakgrunnen for den auka kontingenten er at ein har valt å gå vekk frå treningsavgift. Ein ønskjer i mindre grad at lommeboka skal styre kor mange idrettar ungane kan vere med på, og tek derfor vekk treningsavgifta. Møykjeromet har framleis treningsavgift som før.

------------------------------------

Treningsavgift for Møykjeromet 2018
  • Kr. 1000,-
  • Kr. 500,- for studentar og skuleungdom

Medlemskapet gjeld frå innbetalingstilspunkt til 20. januar påfølgjande år. 20. januar blir brikka stengt, dersom det ikkje er innbetalt medlemskontigent og treningsavgift.

For å nytte møykjerommet må ein ha betalt både medlemskontingent og treningsavgift.