Mobilinnsamling

Skrevet av: Anne Liv , publisert 25.08.2016

Nå kan du levere din gamle mobil fylgjande plassar i kommunen:

Motorsenteret, Coop og Statoil på Rysstad

Kommunehuset, banken, Coop, Hasla, Joker, Valle sport.

 

Litt meir informasjon om mobilinnsamling:

 

Nå kan du være med på et løft for miljøet! Valle IL vil i samarbeid med Telenor samle inn brukte mobiltelefoner i Norges største innsamlingsaksjon. Vi kommer til ditt nabolag for å bidra til at brukte mobiler kan bli resirkulert eller skape nye muligheter for andre. 7 av 10 nordmenn har brukte mobiltelefoner i roteskuffen, og det er viktig at din gamle mobil blir resirkulert på en sikker og miljøvennlig måte.

 

Ved å gi din brukte mobil til Valle IL så bidrar du til verdifulle dugnadsinntekter for oss, i tillegg til at du sørger for at din brukte mobil kan skape nye muligheter. For mer informasjon om Telenors returordning se på www.telenor.no/gjenbruk

 

Husk å ta ut SIM kort, deaktiver «finn min Iphone og slett eventuell iCloud konto fra din mobil før du leverer den til oss. Dersom det finnes gjenværende informasjon på mobilen så vil Telenor gjennom sin sertifiserte returpartner slette all gjenværende informasjon og destruere minnekort på mobilen.

 

Vær med på et løft for miljøet, og støtt ditt lokale idrettslag ved å finne frem dine brukte mobiler til den nasjonale dugnaden som kommer til deg.

 

Takk for din støtte!

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer