Kvite draumar.....

 

 Valle IL

Sesilåmi suksess for Valle IL

Skrevet av: Tor Viki, publisert 14.03.2015

Sett med Valle IL sine øyne må en vel si at årets Sesilåm ble en suksess. Vi hadde mange spreke utøvere på start og blant di var det vel en som hadde skumle planer dersom han hadde dagen. Med startnummer 895 hadde vel han ikke den beste startposisjonen, men med litt kreativitet og lua godt trekt ned stod han klar til start rett bak Audun Laugaland (vinneren av årets løp) klar til kamp. I disse teknologi tider kan vi jo sitte heime og få mellomtider så vi så fort at det kunne ikke være noe gale med formen eller utstyret. No håpa vi bare at det holdt heilt inn. I ekte Aron- stil knalla han til med en 7.plass. Å når en ser på tidene så var han bare vel 13 minutter bak vinnaren som er en eliteløper på langløp . Dette Aron presterte her er noe han og må være kjempestolte av. Så då må vi bare "bøye oss i hatten" og si gratulere med kanonløp Aron.

 

 

 

 

 

 

 

Men vi har også fler gode resultater på årets Sesilåm.

Angerd Gjerden varta også opp med 1. plass i sin klasse. Arild Aabø på 5 plass og videre på resultat lista er det mange gode plasseringer.

Her er lista, men du kan følge denne linken så kan du søke og se resultater.

 

Resultater Sesilåmi 2015

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer