Valle IL er ein Se & Bli Sett-Klubb

Skrevet av: , publisert 18.11.2018

Vi har no blitt ein Se & bli sett-klubb. Det betyr at våre leiarar og trenarar opptrer etter Se & bli sett-prinsippet: Dei skal sjå nøye etter om våre utøvarar trivast. Våre leiarar og trenarar skal også vere oppmerksame på at dei sjølve blir sett, fordi dei er rollemodellar. Derfor skal dei vere klare på at idrett og alkohol ikkje høyrer saman.

Som Se & bli sett-klubb har vi forplikta oss til å innføre retningslinjer som tydeleg seier at hjå oss er det ikkje lov å drikke alkohol i samband med klubbaktivitetar.

På styremøtet 14. november 2018 vedtok Valle IL vår alkoholpolicy.                                                Den kan du lese i vedlegget til høgre.

Alkoholpolicy Valle IL.pdf

.