Valle IL

Mange løpere i aksjon i helgen. Aron tilbake i taktisk slag på sprint.

Skrevet av: , publisert 04.02.2024

Aron og Elin var i helgen på Norgescup på Nes. Mens Victoria var på Ungdommens Holmenkollrenn for 13 og 14 åringer.

 

Det er gledelig å se at Aron fant veien til en finale på sprint skate. I semifinalen gikk han slik som vi kjenner han, et taktisk godt løp. Vinner semien og blir 5 i finalen. På lørdagen gikk det rykter om at det var noe tråe ski, likevel et av de bedre skate renna. Klar til å slå tilbake på 20 km klassisk som startet meget bra, men magekramper ga en litt brå stopp på rennet. 

Det er NM om et par uker og der går det klassisk sprint som kanskje er yndlingsdistansen for Aron, bare å glede seg.

Elin hadde også tatt turen til Nes og Norgescup. Gikk også 10 skate og 20 km klassisk. En opptur i 10 skate, og tar noen steg hele tiden. Elin lader også nå opp til NM helg om et par uker. Så her har Valle 2 utøvere representert!!

 

Det gror i langrennsmiljøet bak seniorene våre. Victoria Straume har vært og gått Ungdommens Holmennkollrenn for 13 og 14 åringer. Ho deltok i 3 km klassisk lørdag og 3 km skate på søndag. Kommer sånn ca midt på resultatlistene begge dager. Men viktigst av alt ho kommer hjemmed gode erfaringer og motivasjon til å fortsette treningen. 

 

 

 

 

 

OKDenne siden benytter cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler . Detaljer